top of page

Retningslinjer for informasjonskapsler

Cookies

 

Vi og våre pålitelige partnere bruker informasjonskapsler og annen teknologi i våre relaterte tjenester, inkludert når du besøker nettstedet vårt eller får tilgang til våre tjenester.

 

En "cookie" er et lite stykke informasjon som et nettsted tilordner enheten din mens du ser på et nettsted. Informasjonskapsler er veldig nyttige og kan brukes til forskjellige formål. Disse formålene inkluderer å la deg navigere mellom sider effektivt, aktivere automatisk aktivering av visse funksjoner, huske preferansene dine og gjøre samspillet mellom deg og våre tjenester raskere og enklere. Informasjonskapsler brukes også for å sikre at annonsene du ser er relevante for deg og dine interesser, og for å samle statistiske data om din bruk av våre tjenester.

 

Nettstedet bruker følgende typer informasjonskapsler:

 

a. "økt-informasjonskapsel" som bare lagres midlertidig under en surfeøkt for å tillate normal bruk av systemet og blir slettet fra enheten din når nettleseren er lukket;

 

b. "vedvarende informasjonskapsler" som bare leses av nettstedet, lagret på datamaskinen din i en fast periode og ikke slettes når nettleseren er lukket. Slike informasjonskapsler brukes der vi trenger å vite hvem du er for gjentatte besøk, for eksempel for å tillate oss å lagre preferansene dine for neste pålogging;

 

c. "tredjeparts informasjonskapsler" som er satt av andre online tjenester som kjører innhold på siden du ser på, for eksempel av tredjepartsanalyseselskaper som overvåker og analyserer vår internettilgang.

 

Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til oss av informasjonen som er lagret i og innhentet fra informasjonskapsler. Du kan fjerne informasjonskapslene ved å følge instruksjonene i enhetsinnstillingene dine; Imidlertid, hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke fungerer som de skal, og din online opplevelse kan være begrenset.

 

Vi bruker også et verktøy som heter "Google Analytics" for å samle informasjon om din bruk av nettstedet. Google Analytics samler inn informasjon som hvor ofte brukere får tilgang til nettstedet, hvilke sider de besøker når de gjør det, etc. Vi bruker informasjonen vi får fra Google Analytics bare for å forbedre nettstedet og tjenestene våre. Google Analytics samler inn IP-adressen som er tildelt deg på datoen du besøker nettsteder, i stedet for navnet ditt eller annen identifiserende informasjon. Vi kombinerer ikke informasjonen som er samlet inn ved bruk av Google Analytics med personlig identifiserbar informasjon. Googles mulighet til å bruke og dele informasjon samlet inn av Google Analytics om dine besøk på dette nettstedet er begrenset av Google Analytics vilkår for bruk og Googles personvernregler.

 

Tredjeparts samling av informasjon

 

Våre retningslinjer adresserer bare bruk og avsløring av informasjon vi samler inn fra deg. I den grad du avslører informasjonen din til andre parter eller nettsteder over hele internett, kan forskjellige regler gjelde for deres bruk eller avsløring av informasjonen du gir dem. Følgelig oppfordrer vi deg til å lese vilkårene og personvernreglene til hver tredjepart som du velger å utlevere informasjon til.

 

Denne personvernpolicyen gjelder ikke for praksis fra selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer, eller for enkeltpersoner som vi ikke ansetter eller forvalter, inkludert noen av tredjepartene som vi kan utlevere informasjon som angitt i denne personvernpolitikken.

 

Hvordan ivaretar vi informasjonen din?

 

Vi passer på å implementere og opprettholde sikkerheten til nettstedet og din informasjon. Vi bruker industristandardprosedyrer og policyer for å sikre sikkerheten til informasjonen vi samler inn og beholder, og forhindrer uautorisert bruk av slik informasjon, og vi krever at tredjepart oppfyller lignende sikkerhetskrav , i samsvar med denne personvernregelen. Selv om vi tar rimelige skritt for å beskytte informasjon, kan vi ikke være ansvarlig for handlingene til de som får uautorisert tilgang eller misbruker nettstedet vårt, og vi gir ingen garantier, uttrykkelig, underforstått eller på annen måte, at vi vil forhindre slik tilgang.

 

Overføring av data utenfor EØS

 

Vær oppmerksom på at noen datamottakere kan være lokalisert utenfor EØS. I slike tilfeller vil vi bare overføre dataene dine til land som er godkjent av EU-kommisjonen som et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå, eller inngå lovlige avtaler som sikrer et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse.

bottom of page