top of page

Informasjon

Velkommen til Paintball Klubbene i Grenland

Grenland Paintball Klubb ble første gang etablert i 1991. Den gang holdt klubben til i Skien. I Perioden 1994-1997 var klubben mer eller mindre nedlagt på grunn av liten aktivitet blant medlemmene. Klubben ble så startet opp på ny i 1998, og har etter dette vokst til å kanskje bli en av de største klubbene i Norge. Grenland Paintball Klubb er en slags paraply organisasjon for alle klubbene i Grenlandsområdet, herunder Bamble Paintball Klubb (BPK), Porsgrunn Paintball Klubb (PPK), Skien Paintball Klubb (SPK) og Siljan Paintball Klubb (SiPK).

 

Vi har siden 2000 leid et flott skogsområde i Bamble, og vi har over 100 medlemmer i alderen 12 til 40 år. Som alltid er det noen passive, men også noen virkelige ildsjeler i klubben.

Vi har gjentatte ganger søkt de respektive kommunene om støtte til ungdomsarbeid og rusfrie arrangement, men aldri fått så mye som en eneste krone :-( Klubbens viktigste inntektskilde er derfor å leie ut utstyr til vennegjenger, utdrikningslag, foreninger etc.

Vi kan med stolthet si at vi er den beste aktøren på utleie av paintballutstyr i hele Telemark fylke. Hovedområdet vårt ligger i Bamble, Skien, Porsgrunn og Siljan, men vi har også ofte utleie i- eller for personer fra Lunde, Ulefoss, Drangedal og Kragerø. I det siste har vårt flotte område, lave priser og høye kvalitet også blitt kjent i Vestfold. Vi har på oppfordring også tilbudt utleie til Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Stokke.

 

Siden våre utleier drives av medlemmene i klubben/foreningen på dugnad, er vårt fremste motto å spre gleden av å spille paintball til alle dere som leier av oss hvert eneste år. Selvfølgelig trenger enhver klubb inntekter til å drive sine aktiviteter, men vi tror likevel vi har funnet en balansegang på dette området. Alt overskudd føres direkte tilbake til drift, vedlikehold og arrangementer i klubben.

Vi har ofte dugnader og utbedringer på banen, og vi blir ikke overrasket dersom vi har en av de fineste og beste banene i Norge.

 

Hvert år har vi hundrevis av fornøyde personer som leier utstyr og spiller på våre baner. Dette kan være vennegjenger, utdrikningslag, firmafester, kick offs, bursdager og andre arrangementer. Vi tar sikkerheten på alvor, og foruten noen få skrubbsår og forstuede ankler, har vi ennå ikke hatt noen form for skader hos oss.

 

Styret i GPK består av personer med lang fartstid innen paintball. Vi lover at du derfor skal være i de beste hender mens du spiller paintball hos oss.

Dersom du ønsker “noe mer” er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for å spille mer aktivt på en av våre lag, enten dette er på turneringslaget, scenariolaget eller juniorklubben “Insane Kidz”.

Hilsen

Stian Svolsbru
Formann GPK

bottom of page